Att dekorera ert bröllop med blommor kommer verkligen att tillföra något alldeles extra. Om ni vill maxa ert bröllop med blommor och få ut så mycket som möjligt av er blomsterbudget så ska ni fortsätta att läsa mina tips nedan.

Använd blommor som är i säsong
Visst går det att få tag på pioner på hösten, men det är inget som du hittar i din lokala blomsterbutik och ni kommer att få betala väldigt mycket pengar för att få fram dom. Om ni istället väljer blommor som finns mer lättillgängliga för att dom är i säsong så kan ni få mycket mer blommor för era pengar.

Återanvänd blommorna.
Försök att använda samma arrangemang till olika saker. Om ni t.ex. har satt blomsterbuketter i altargången så kanske det funkar att sedan använda dessa till bordsdekorationer? Eller om ni har en vigselbåge så kanske ni sedan kan använda den till fotovägg? Hör mer er bröllopsflorist vad just ni har för möjligheter!

Gå all in på det viktigaste
Istället för att göra så många arrangemang som möjligt – satsa stort på några key pieces som är viktiga för er och gör resten mindre. Välj t.ex. att göra en riktigt pampig bordsdekoration på honnörsordet och ha bara små buketter eller blomsterblad på resten av borden. Det kommer att ge ett maffigt intryck och bli sååå fint på era bröllospfoton.

This site is registered on wpml.org as a development site.