Om ni tycker att det är viktigt med vackra förberedelsebilder så finns det ett par saker att tänka på för att skapa så bra förutsättningar för vackra bilder som möjligt.

Val av plats för förberedelser en bra plats är ett rum med mycket naturligt ljusinsläpp och ljusa väggar i neutrala färger.

Utse en ur brudföljet som är ansvarig för att hålla rent och snyggt under hela förberedelsernavi vet nog alla att det tenderar att bli lite stökigt när tjejer gör sig iordning (?) och jag lovar er att bilderna kommer att bli mycket bättre utan hårspraysflaskor, underkläder och tomma glas i bakgrunden.

Köp matchande morgonrockardet blir väldigt fint på bild om tärnorna gör sig iordning med bruden istället för att alla har myskläder i olika färger på sig.

Klä på tärnorna förstOm ni vill ha bilder där tärnor hjälper till med påklädning av bruden så se till att tärnorna är påklädda först. Det kan annars se lite konstigt ut om tärnorna fortfarande är i sina rockar eller myskläder när bruden är helt klar.

This site is registered on wpml.org as a development site.